Yrityspalvelut

Tervetuloa kokoustamaan ja viettämään tyylikkäitä yritystilaisuuksia Alvariumiin!

Turun keskustassa sijaitseva Alvarium sopii erinomaisesti erilaisiin yritystapahtumiin kokouksista ja yrityslounaista aina suuriin asiakastilaisuuksiin sekä yritysjuhliin asti.

Olemme täällä juuri Sinua ja vieraitasi varten. Yksityisen yrityksen joustavuus sekä ystävällinen ja asiantunteva palvelu takaavat tilaisuutesi onnistumisen. Teemme myös yhteistyötä lähellä sijaitsevien hotellien kanssa, minkä ansiosta kokous- ja juhlavieraasi voivat yöpyä kätevästi lähellä tapahtumapaikkaa. 

Kokoustilat ja -palvelut

Kokoustiloihimme kuuluu viisi erikokoista tilaa sekä auditorio. Lisätietoa tiloistamme »

Suurin tilamme, Auditorio Aalto on näyttävä tila, jonne mahtuu 130 henkeä. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kongressi- ja seminaarikäyttöön.

Kaikkiin kokoustiloihimme on saatavilla dokumenttikamera, fläppitaulu ja dataprojektori. Auditorio Aallosta nämä varusteet löytyvät kiinteinä, samoin kuin esimerkiksi äänentoisto. Tilaa kauttamme myös oman keittiömme kattavat kokous- ja lounastarjoilut! Tutustu kokouspaketteihimme »

Yritystilaisuudet ja -juhlat

Järjestä näyttävä tuotelanseeraustilaisuus tai yrityksen tyylikkäät vuosijuhlat tiloissamme. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee ja opastaa valitsemaan sopivimman tilan sekä tarjoilut tapahtuman luonteesta riippuen. Keskity nauttimaan sujuvista järjestelyistä ja ennen kaikkea onnistuneista yritysjuhlista! Lue lisää tilausravintolamme palveluista »

Keskeisen sijaintimme ansiosta iltaa on helppo jatkaa suoraan Turun keskustaan. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Meiltä saat tilattua myös ammattitaitoisen cateringin, tutustu tarkemmin palveluihimme täällä.