Yksityisasiakkaat

Juhlista syntymäpäiviä, valmistujaisia tai hääpäivää näyttävissä tiloissamme

Kokous- ja juhlatila Alvarium sopii erinomaisesti yksityisjuhliin. Tiloissamme voit järjestää niin tyylikkäät illallisjuhlat kuin ikimuistoiset häät. Paikka soveltuu loistavasti myös esimerkiksi vuosipäivien juhlistamiseen ja luokkakokouksiin.

Tyylikkäät tilat, kattavat palvelut

Suuremmat juhlat järjestyvät Auditorio Aallossa, johon mahtuu yhteensä 130 henkeä. Auditoriossa onnistuu hyvin myös esimerkiksi juhlien virallinen puheohjelma. Äänentoisto on saatavilla muihinkin tiloihin.

Kokoustiloistamme Kasteeseen mahtuu 60 henkilöä ja Aamusta ja Ruskosta saa muokattua tyylikkään juhlatilan noin 40 hengelle. Ravintolasyvennys-juhlatila soveltuu noin 60 hengelle ja kokouskabinetit noin 10 hengen ryhmille. Yhteensä alakerrassa on mahdollisuus 150 hengen juhlille!  Lisätietoa tiloistamme »

Tilausravintolamme ja oma keittiömme mahdollistavat kattavien tarjoilujen saamisen sujuvasti suoraan tiloihin. Tarjoilut ja tilan somistukset valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Valmistamme kaikki ruokatarjottavamme alusta alkaen itse, asiakkaan kanssa sovittua budjettia noudattaen. Lue lisää Tilausravintola Alvariumista »

Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntamme takaa tilaisuutesi onnistumisen. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa sujuvan siirtymisen Turun keskustaan iltaa jatkamaan. Teemme myös yhteistyötä lähellä olevien hotellien kanssa, minkä ansiosta vieraasi voivat majoittua kätevästi lähelle juhlapaikkaa.

Alvarium on arvokas ja historiallinen tila, jossa yhdistyvät Alvar Aallon suunnittelu ja uudenaikainen varustelu. Tutustu rakennuksen historiaan >>

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mikäli teillä on paikka jo tiedossa ja tarvitsette vain hyvän catering-palvelun, lue täältä lisää.